Etsimme Sairilan koulukodille johtajaa

Valtion lastensuojeluyksiköt tuottavat lastensuojelun vaativan sijaishuollon, jälkihuollon, perusopetuksen sekä siihen liittyvän vaativan erityisen tuen palveluita. Toimipisteet sijaitsevat Vihdissä, Kouvolassa, Mikkelissä, Pedersöressä ja Limingassa. Pedersöressä palvelu tuotetaan sekä ruotsin että suomen kielellä. Avoinna oleva virka on Sairilan koulukodin johtajan virka. Sairilan koulukodissa on kaksi erityistason osastoa, kolme vaativantason osastoa ja yksi erityisenhuolenpidon osasto. Asiakaspaikkoja Sairilassa on 24 ja henkilökuntaa 75.

 

Koulukodin johtajan tehtävänä on johtaa vaativaa ja laadukasta lastensuojelun sijaishuoltoa, kehittää ja vastata resurssien tarkoituksenmukaisesta käytöstä ja tuloksellisuudesta. Työssä pääset osaksi Valtion koulukotien johtoryhmää. Johtajalla on lisäksi tukena oman koulukodin johtoryhmä sekä talous- ja henkilöstöhallinon tiimi sekä moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat muun muasssa lääkäri, psykologi ja sosiaalityöntekijä.

 

Tehtävä tarjoaa erinomaiset vaikutusmahdollisuudet lastensuojelun ja siihen liittyvän perusopetuksen palveluiden kehittämiseen ja johtamiseen.

 

Lisätietoja:
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-507-2020