Vuorelan koulukotiin uusi lääkäri

Vuorelan koulukotiin uusi lääkäri

Hei kaikille,

Olen Vuorelan koulukodin uusi lääkäri Nina Lehtinen. Aloitin työni 1.4.2020.

Olen valmistunut Lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1996. Olen ensin erikoistunut lastenneurologiaan ja toiminut kehitysvamma-alalla Rinnekotisäätiössä sekä myöhemmin myös autismisäätiön ylilääkärinä.

Työssäni minua ovat ohjanneet kiinnostus potilaisiin ja heidän vaikeuksiensa auttamiseen ja hoitoon. Siten olen myöhemmin ohjautunut kouluttautumaan myös nuorisopsykiatriksi, joista opinnoista olen juuri ennen Vuorelassa aloittamistani saanut kaikki palvelut tehtyä. Näiden kahden erikoislääkäritutkinnon lisäksi minulla on myös kehitysvammalääketieteen erityispätevyys.

Olen myös kahden aikuisikään kasvaneen pojan ja yhden ylä-asteikäisen tytön äiti.
Harrastan mökkeilyä sekä kahden koiramme ( molemmat Englannin cockerspanieleita) ulkoilutusta ja hoitoa.
Toivon, että Vuorelassa saamme yhdistettyä kaikkien eri työntekijöiden kesken osaamisemme nuorten voinnin edistämiseksi.

Yhteistyöterveisin Nina Lehtien